Kan ik iets voor jou (be)TEKENEN?
 
 

Over mij - Jessica

In mijn jeugdjaren tekende ik véél.

Na de middelbare school ben ik een creatieve opleiding gaan volgen. Tijdens en na de opleiding werkte ik met veel enthousiasme in diverse winkels. Vanwege de dienstverlening en het directe klantencontact.

Op dat moment tekende ik nog maar sporadisch (bleef nog wel creatieve spullen kopen voor mijn creatieve uitspattingen!).


Vervolgens heb ik een overstap gemaakt naar een kantoorbaan. Ben ik werkzaam geweest in diverse secretariële functies bij verschillende bedrijven: collega's ontzorgen en ondersteunen in het werk.

 

De verslaglegging van vergaderingen en wekelijkse MT-overleggen maakte een groot onderdeel uit van mijn takenpakket. Hiervoor produceerde ik een grote hoeveelheid tekst. Ik vroeg me regelmatig af wie de verslagen überhaupt nog goed ging lezen. Vroeg me ook af of het niet anders zou kunnen, simpeler. 

Ik kwam door een onderneemster met zakelijk tekenen in aanraking, tekenen gewoon als werk! Raakte helemaal enthousiast én begon weer te tekenen. Dat voelde ontzettend goed, waardoor mijn creatieve energie weer ging stromen.


Ik besloot mijn kennis en vaardigheden van de afgelopen jaren te combineren. Goed luisteren, terugbrengen van veel/complexe tekst naar een overzichtelijke samenvatting. Dit keer door middel van beeldmateriaal. Aangevuld met een minimale hoeveelheid tekst.
Met als doel de inzet van een kort, krachtig en sterk communicatiemiddel, waarbij de boodschap blijft hangen én onder de aandacht blijft!


Als kers op de taart: het klantencontact. Mijn persoonlijke contact met verschillende (potentiële) opdrachtgevers!

Tijdens netwerkbijeenkomsten weet ik mijn creatieve enthousiasme en tekenkwaliteiten (door middel van mijn portfolio) succesvol over te brengen. 

Omhoog
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn