Kan ik iets voor jou (be)TEKENEN?
 
 

Over mij - Jessica

In mijn jeugdjaren tekende ik véél.

Na de middelbare school ben ik een creatieve opleiding gaan volgen. Tijdens en na de opleiding werkte ik met veel enthousiasme in diverse winkels. Vanwege de dienstverlening en het directe klantencontact.

Op dat moment tekende ik nog maar sporadisch (bleef nog wel creatieve spullen kopen voor mijn creatieve uitspattingen!).


Vervolgens heb ik een overstap gemaakt van winkelwerk naar een kantoorbaan. Ik ben bij verschillende bedrijven werkzaam geweest in diverse secretariële functies, met als doel collega's ontzorgen.

 

De verslaglegging van vergaderingen en de wekelijkse MT-overleggen maakten een groot onderdeel uit van mijn takenpakket. Hiervoor produceerde ik een grote hoeveelheid tekst. Ik vroeg me regelmatig af of het niet anders zou kunnen, simpeler. 

 

Ik kwam met zakelijk tekenen in aanraking. Tekenen als werk! Mijn creatieve energie ging weer stromen.


Ik besloot mijn kennis en vaardigheden van de afgelopen jaren te combineren. Door goed te luisteren, het terugbrengen van veel/complexe tekst naar een overzichtelijke samenvatting. Dit keer door middel van beeldmateriaal. Aangevuld met een minimale hoeveelheid tekst.
Met als doel de inzet van een kort, krachtig en sterk communicatiemiddel, waarbij de boodschap blijft hangen én onder de aandacht blijft!


Als kers op de taart: het klantencontact. Mijn persoonlijke contact met verschillende (potentiële) opdrachtgevers!

Tijdens netwerkbijeenkomsten weet ik mijn creatieve enthousiasme en tekenkwaliteiten (door middel van mijn uitgebreide portfolio) succesvol over te brengen. 

Omhoog
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn