Kan ik iets voor jou (be)TEKENEN?
 
 

Reactie opdrachtgevers


In mijn functie als zakelijk tekenaar:

"Door je belangstelling, je interesse en enthousiasme heb je wederom een geweldig logo gemaakt die volledig aansluit bij ons 1e logo.

Onze dank is groot."
Threa Felix & Dennis van Krimpen, Van Krimpen VOF

"Het is duidelijk dat Jessica passie heeft voor het zakelijk tekenen: met bevlogenheid en een goede interpretatie van onze vraag, hadden wij binnen een paar dagen een praatplaat die heel behulpzaam is geweest in de praktijk. Dank voor het meedenken en je snelheid!"

Corine Jeuring, Woonborg


"Wat fijn dat je voor ons een stappenplan visueel kon maken. Je hebt de stappen treffend verbeeld in de tekeningen. Het helpt de gebruikers om het proces inzichtelijk te krijgen. De tussentijdse afstemming verliep heel prettig. Je bent erg flexibel en kan snel schakelen. Dank voor het mooie eindresultaat en de fijne samenwerking!"

Anne van den Bos, Stichting Lezen en Schrijven (Den Haag)


"Jessica heeft in een kort tijdsbestek een praatplaat gemaakt die we meteen al in de praktijk gebruiken.
Kenmerkende van Jessica is de heldere communicatie en het snelle schakelen. Erg fijn samenwerken!"

Rianne Bosma, Lefier


"Wat een snelle service! Jessica snapte na een appje en een telefoontje precies wat ik bedoelde met de tekeningen die ik voor een workshop wilde gebruiken. Ze leverde binnen een dag een concept, dat nog wat aangepast kon worden en hup, het ging naar een repro-bedrijf. Kon ik in mijn voorbereidingen rekening houden met de tekeningen. Top gedaan!"

Roelie Hoving, Roelie Hoving HR-advies


"Heel fijn dat we met ons 'spoedje' bij Jessica terecht konden. In de korte tijd die we hadden om een aantal visuals te maken, was het heel prettig en efficiënt schakelen. Jessica dacht mee en dat gaf meerwaarde aan het eindresultaat!"

Hester van Nistelrooij, gemeente Alphen aan den Rijn


"Jessica denkt met je mee, komt met goede tips en tekent écht het beeld dat precies bij de inhoud past. Ik hou van heldere taal. Beelden helpen bij het verduidelijken van je boodschap. Dat is de reden waarom ik Jessica vroeg om tekeningen te maken voor mijn website www.communiceerzo.nl. Ik ben ontzettend blij met het resultaat."

Ellen Dikland, CommuniceerZo


"Jessica heeft voor mijn bedrijf Mevrouw Blaauw, prachtige praatplaten gemaakt. Zo kan ik mijn "toekomstige" opdrachtgevers nog makkelijker vertellen wat ik doe en waar de waarde voor hen ligt. Jessica heeft uit mijn verhaal heel goed de essentie gehaald en deze prachtig omgezet in duidelijke tekeningen. Ik ben er heel blij mee en zet ze nu regelmatig in bij gesprekken, maar ook tijdens de uitvoer van mijn projecten. Ik raad Jessica van harte aan, door haar beelddenken zet ze gesproken en geschreven tekst heel makkelijk om in begrijpende tekeningen. Ze denkt goed mee en levert snel en netjes haar werk aan."

Jolanda Blaauw-Heijs, Mevrouw Blaauw


"Jessica heeft voor mij een praatplaat en een format voor een presentatie gemaakt. Hiermee kan ik goed uitleggen waaruit de dienstverlening van het Juridisch Expertisecentrum bestaat en bovendien blijft de boodschap ook beter hangen. Ik ben erg te spreken over de manier waarop Jessica mijn dienstverlening heeft uitgebeeld. Op deze manier wordt de toegevoegde waarde (waar niet iedereen gelijk een beeld bij heeft) heel helder uitgelegd. Kortom, ik ben zeer te spreken over de door Jessica uitgevoerde opdracht!"

Christel Reilink, Juridisch Expertisecentrum


"Als coach met behulp van pony's geef ik weerbaarheidstrainingen aan kinderen en pubers. Bij een aantal kinderen gebruik ik emotiekaarten maar had eigenlijk nooit echt mooi uitgebeeld figuurtjes. Nu kwamen Jessica en ik elkaar tegen in Netwerk Noord en hebben we een afspraak gemaakt. Nu gebruik ik een set kaarten getekend door Jessica!! De kinderen herkennen zich in de plaatjes - angstig, blij, trots, verlegen, verdrietig en nog veel meer. Aanrader ook voor andere coaches."

Olga Hartman -Togtema, Pony Power voor Kids

 

"Jessica heeft voor mij een praatplaat gemaakt. Het was zeer fijn om met haar te werken omdat ze heel goed luisterde naar mijn wensen en dat heel mooi kon omzetten naar beelden (tekeningen). In één afbeelding (praatplaat) is nu een prachtig weergegeven wat ik doe als werkplekorganizer. Jessica luistert heel goed, werkt snel en komt met hele leuke ideeën waar je als leek zelf niet opkomt!"
Ellie Jelsema, ElliesSolutions

   

"Hartelijk dank voor je prachtige logo. Gaan we graag gebruiken. Heb je heel ontzettend mooi gedaan."
Trea Felix, Van Krimpen VOF

  

"Jessica heb ik leren kennen via BNI en zij heeft voor mij een paar tekeningen gemaakt voor op mijn website. Heel mooi gedaan en vlotte reactie van haar kant. Een aanrader als je een visuele uiting wenst voor je zaak.

Frits de Jong, Intraspekt

 

"Jessica heeft 2 mooie praatplaten voor me gemaakt die ik heel goed kan gebruiken tijdens een intake voor een RI&E. Jessica snapte erg snel wat ik nodig had, en ze is niet eens een veiligheidsdeskundige ;-) Ze vraagt, luistert, tekent en levert snel."
Natascha Russchen, NRdoet & Safety Triggers

   

"Jessica heeft mooie tekeningen gemaakt die mijn activiteiten goed weergeven. Voor mijn 20-jarig jubileum zijn die tekeningen gebruikt voor een prachtige poster en een mooie update van mijn website."
Gerda Eefting, Eigenaar bureau Meer voor Minder

  

"Jessica heeft op een prachtige wijze 5 visueel inzichtelijke praatplaten gemaakt voor een complex onderwerp, namelijk de wijze waarop organisatiecultuur het resultaat beïnvloed! Een mooie aanzet voor een dialoog in organisaties."
Math Hoenen, Manager Mens & Arbeid bij Evean

 

"Ik zocht naar een goede manier om potentiële opdrachtgevers te vertellen waarom mijn methode anders en uniek is. De “praatplaat” die Jessica heeft gemaakt is daarbij een schot in de roos. Het komt zeer professioneel over en het maakt het geheel visueel. In een gesprek kan ik makkelijk alle onderdelen langs waar ik over wil vertellen. Ik ben er van overtuigd dat een visueel onderdeel in een gesprek veel beter blijft hangen dan alleen een gesprek. De samenwerking met Jessica was prettig. Er is veel ruimte om te sparren en ze gaat door tot het eindresultaat perfect is."
Monica Helbig, Financieel Succes Expert

  

"De praatplaat over mijn functie-inhoud is top, ik ben er heel blij mee!"
Anita Westerhoek, Woningcorporatie Actium

 

"Jessica communiceert helder en maakte een heldere tekening voor mij. Echt een aanrader!"
Esther Nederhof, voeding, beweging en spiritualiteit

 

"Echt super blij met het eindresultaat van de poster over het werkproces, heel erg bedankt!"
Verena Hindriks, Woningcorporatie Actium

 

In mijn functie als managementassistente:

"Jessica, bedankt voor de fijne en zeer prettige samenwerking in de hectische tijd bij Woongroep Marenland, waarin jij je goed staande wist te houden!"

Marja Schutter, managementassistent bij Woongroep Marenland

 

"Jessica dank voor je prettige en goede bijdragen afgelopen jaar. Het was hectisch, en juist dan is het fijn als mensen als jij rust kunnen brengen doordat ze goed werk leveren. Dus veel dank."
Ineke Noordhoff, RvC-lid bij Woongroep Marenland

"Wij hebben Jessica leren kennen als een sociale, enthousiaste en gedreven collega. Ze is beschouwend en analytisch en denkt creatief. Daarbij geeft Jessica ook graag invulling aan ideeën, waardoor ze zorgt dat zaken worden opgepakt (actie) en er voortgang geboekt wordt."
Jildau Hendriks, teammanager stafdiensten bij Woningcorporatie Actium

  

"Jessica en ik waren directe collega's. Ik heb Jessica leren kennen als een open en eerlijke persoonlijkheid die met de nodige humor in korte tijd veel werk verzet. Ze is proactief, integer en professioneel. Samenwerken met Jessica gaat als vanzelfsprekend als ook de uitwisseling van kennis en kunde. Ze ziet het werk voordat de vraag gesteld wordt. Ik kijk met veel voldoening en plezier terug op onze samenwerking."
Margreet van der Giezen, managementassistente bij Woningcorporatie Actium

 

"Jessica heeft het initiatief en de flexibiliteit getoond om de managementassistente tijdelijk te vervangen in combinatie met haar functie bij Actium. Ze had vlot het overzicht, wist zich de taken zeer snel eigen te maken. rondde taken snel af en was bovendien een prettige collega die snel het vertrouwen wekt."
Rinze Kramer, directeur bij Woningcorporatie Wierden en Borgen

 

 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn